Fråga mig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Fråga


 

Besvarade frågor

 
uppsala

uppsala

2 mars 2011 16:18

vad är passionsfruktens hinna?

http://75441

Jessica

2 mars 2011 19:12

Hej Uppsala!

Du vill bara ha med själva kärnorna.. Ibland är "hinnan" inte så tydlig men ofta när du skopat ut kärnorna är där en orange lite halvslemmig hinna som sitter fast på insidan av skalet, det är denna du inte vill ha med!

 
Ingen bild

ywe66@hotmail.com

30 december 2010 19:16

hur länge tillagae jag färsk brysselkål i ugnen? vilka kryddor?

Jessica

25 januari 2011 21:09

Hej!

Jag brukar aldrig laga brysselkål i ugnen, brukar alltid ångkoka den i kanske 15-20 minuter! Lite salt är aldrig fel :)

 
ulla

ulla

30 december 2010 17:17

Har du ett recept med haricovert i en sallad som man kan ha till kött.
Tack!

http://URL

Jessica

3 januari 2011 07:09

Hej Ulla!

På länken nedan finns en sallad med haricoverts

http://jessicasmat.bloggagratis.se/2010/09/07/3345102-kikartssallad-med-ajvar-och-fetaost/

Den kan jag tänka mig passar väldigt gott till en bit kött!

MVH Jessica

 
Ingen bild

Josefajn

30 september 2010 00:10

Hur kan du vara så grym?

Jessica

1 oktober 2010 21:52

Ja du, det är en bra fråga ;P

 
Jonas

Jonas

23 augusti 2010 20:41

Hej!

Jonas heter jag och driver inredningsbloggen www.homey.se Jag såg att du nyss bloggat om några smaskiga muffins och jag ville tipsa om att jag skrivit en litet tipsinlägg på min blogg om hur folk kan få till riktigt fluffiga muffins. Länken är denna: http://homey.se/pysselgor-det-sjalv/fluffiga-muffins/

Nu undrar jag helt frankt om du skulle vilja tipsa om detta inlägg på din blogg så tipsar jag gärna om din blogg på min?


Tack på förhand
Jonas

http://www.homey.se

Jessica

1 oktober 2010 21:52

Hej Jonas,

Jag gör gärna en länk till ditt tips för fluffiga muffins nästa gång jag gör en omgång, hör av mig när det publiceras :)

MVH Jessica

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se