Direktlänk till inlägg 11 september 2010
Är det enkelt och snabbt man är ute efter kan det inte bli mycket bättre. Är det en god middag man vill ha är det fortfarande inte fel det här. Extra gott med dessa enorma pastasnäckor.
Pasta med zucchini och ricotta
4 port
300 g pasta
2 st zucchini
2 msk rapsolja
1 tsk salt
125 g ricotta
4 msk parmesanost
1 dl basilikablad
nymalen svartpeppar
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen och låt den rinna av i ett durkslag.
Ansa och skär zucchinin i ca 1,5 cm tjocka skivor. Stek skivorna i oljan på medelstark värme, 1–2 min på varje sida. Salta. Blanda i den avrunna pastan. Klicka i osten. Strö över parmesan och grovhackade basilikablad. Peppra.
Nu är juni snart slut och halva nyårslöftet är infriat, inbloggat, lagat, uppätet och mätt och belåtet :) På www.jessicas365.se / jessicasmat.wordpress.com hittar ni mitt årsprojekt 2011 - 365 recept på 365 dagar. Kolla framgången! Ha det...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 |
7 | 8 |
9 | 10 |
11 | 12 |
|||
13 | 14 |
15 | 16 |
17 |
18 | 19 |
|||
20 | 21 |
22 |
23 | 24 |
25 | 26 | |||
27 |
28 |
29 | 30 |
||||||
|