Direktlänk till inlägg 4 september 2010
Risbullar är något av det både goda och samtidigt läskigaste jag vet. Smör och socker toppat med puffat ris. Mina smaklökar dregglar och samtidigt äcklas lite tror jag. Men jag gillar dem, och jag äter dem så fort jag ser dem. Dessa har puffat ris också i smeten vilket gör dem sjukt svårrullade och inte så vackra för ögat, jag tror att jag enbart ska ha puffat ris utanpå nästa gång!
Risbollar
25 st
100 g smör
1 dl socker
2 tsk vaniljpulver blandat med strösocker
2 dl havregryn
2 dl puffat ris
Vispa smör och spcker fluffigt med elvisp. Rör ner havregrynen. Forma till bollar och doppa i puffat ris. Förvara i kylskåp!
Nu är juni snart slut och halva nyårslöftet är infriat, inbloggat, lagat, uppätet och mätt och belåtet :) På www.jessicas365.se / jessicasmat.wordpress.com hittar ni mitt årsprojekt 2011 - 365 recept på 365 dagar. Kolla framgången! Ha det...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 |
7 | 8 |
9 | 10 |
11 | 12 |
|||
13 | 14 |
15 | 16 |
17 |
18 | 19 |
|||
20 | 21 |
22 |
23 | 24 |
25 | 26 | |||
27 |
28 |
29 | 30 |
||||||
|