Direktlänk till inlägg 9 augusti 2010

Jessicasmat tar semester!

Av Jessica - 9 augusti 2010 07:45

Nu mina kära vänner och läsare, nu tar jag semester.


Det blir en tre veckor lång tågluff till Hamburg, Amsterdam, Paris, Nice, Monaco, Milano, Venedig, Wien, Prag, Warszawa och Berlin och jag räknar med många nya härliga matupplevelser jag kan arbeta vidare med när jag kommer hem!


Tills jag kommer tillbaka får ni nöja er med vad som finns här i bloggen, jag har lagt upp en hel massa recept i sommar och ni kan omöjligt ha provat dem alla :)


Här kommer ett litet inspirationskollage om ni helt tappar fokus!

Ha en fantastisk fortsatt sommar, vi ses i september!


Med Vänlig Hälsning

Jessica



 


 
 
Anna

Anna

9 augusti 2010 22:45

Hoppas du får en helt underbar ledighet! Det var skönt o få ett litet avbrott från blogg o dator, så man kan ta nya tag igen! Men jag har ju en hel del o kika igenom på din sida så länge som jag missat, så jag reder mig nog ;-) Kram Anna

http://iannasliv.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 juni 2011 21:11

Nu är juni snart slut och halva nyårslöftet är infriat, inbloggat, lagat, uppätet och mätt och belåtet :)   På www.jessicas365.se / jessicasmat.wordpress.com hittar ni mitt årsprojekt 2011 - 365 recept på 365 dagar. Kolla framgången!   Ha det...

Av Jessica - 3 januari 2011 22:32


    Ok, så här ligger det till. Mitt nyårslöfte för 2010 var att inte äta choklad på ett helt år. När jag nu lyckats med detta skulle det firas med den chokladigaste tårtan på denna jord, och, jag tror att denna tårtan uppfyller det kravet! D...

Av Jessica - 3 januari 2011 22:23


    På nyår är det tydligen förbestämt att man ska äta kött. Fläskfilé och oxfilé finns det tuuuuusentals recept på.. Men om man nu inte vill äta kött på nyår? Och om man inte vill stå och laga en ledsen gris eller ko till sina vänner som man...

Av Jessica - 3 januari 2011 22:09


    Förrätten till nyår 2010/2011. En riktigt god bakelse som inte bara är vacker att se på :) Kräftstjärtar kan med fördel användas istället för räkor till nyår, det kändes ännu mer lyxigt och lite nytänkande (iallafall för mig)!   Kräft...

Av Jessica - 3 januari 2011 21:59


    Här kommer fördrinken från nyår 2010/2011. Ett fruktigt, uppfriskande bål som med fördel kan förberedas tidigt på dagen!   Ananasbål ca 2½l bål   vodka 1½ dl färskpressad limejuice 2 citroner, saften 200 g kärnfria gröna d...

Ovido - Quiz & Flashcards