Direktlänk till inlägg 1 augusti 2010

Bananmilkshake

Av Jessica - 1 augusti 2010 08:00

 


En smarrig milkshake. Som frukost skulle jag utesluta sirapen - bananen är söt nog men er det SM i kvällsmys du är ute efter så go nuts!


Bananmilkshake

2 glas


2 bananer

5 dl sojamjölk

1 tsk lönnsirap/ljus sirap

1 tsk vaniljpulver

1 tsk riven muskotnöt


Kör de första fyra ingredienser i en mixer, eventuellt med lite is. Häll upp i glas och riv över muskotnöt.


Kommentarer:

Servera milkshaken väl kyld, mixa gärna med is om den ska serveras direkt. Jag var på restaurangen 42 Raw i Köpenhamn för inte så länge sen där gjorde de milkshakes på hemmagjord mandelmjölk, det var sinnessjukt gott! Sojamjölken gör också otroligt mycket för smaken, vanlig mjölk kan slänga sig i väggen.

 
ANNONS
 
Atlet

Atlet

30 augusti 2010 21:57

Ser gott ut, :)

http://atlet.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 juni 2011 21:11

Nu är juni snart slut och halva nyårslöftet är infriat, inbloggat, lagat, uppätet och mätt och belåtet :)   På www.jessicas365.se / jessicasmat.wordpress.com hittar ni mitt årsprojekt 2011 - 365 recept på 365 dagar. Kolla framgången!   Ha det...

Av Jessica - 3 januari 2011 22:32


    Ok, så här ligger det till. Mitt nyårslöfte för 2010 var att inte äta choklad på ett helt år. När jag nu lyckats med detta skulle det firas med den chokladigaste tårtan på denna jord, och, jag tror att denna tårtan uppfyller det kravet! D...

Av Jessica - 3 januari 2011 22:23


    På nyår är det tydligen förbestämt att man ska äta kött. Fläskfilé och oxfilé finns det tuuuuusentals recept på.. Men om man nu inte vill äta kött på nyår? Och om man inte vill stå och laga en ledsen gris eller ko till sina vänner som man...

Av Jessica - 3 januari 2011 22:09


    Förrätten till nyår 2010/2011. En riktigt god bakelse som inte bara är vacker att se på :) Kräftstjärtar kan med fördel användas istället för räkor till nyår, det kändes ännu mer lyxigt och lite nytänkande (iallafall för mig)!   Kräft...

Av Jessica - 3 januari 2011 21:59


    Här kommer fördrinken från nyår 2010/2011. Ett fruktigt, uppfriskande bål som med fördel kan förberedas tidigt på dagen!   Ananasbål ca 2½l bål   vodka 1½ dl färskpressad limejuice 2 citroner, saften 200 g kärnfria gröna d...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se