Direktlänk till inlägg 4 oktober 2009
Nästa squash blev till en härligt matig pasta - klar på 10 minuter!
Stekt quash med pasta och parmesanost
4 personer
1 squash
pasta
matlagningsgrädde
parmesanost
salt och peppar
Koka pastan. Gör rent squashen ordentligt, skala eventuellt squashen. Dela den i lagom stora bitar och stek i rapsolja, salta och peppra. När squashbitarna är mjuka tillsätt matlagsninggrädde efter behag. Stjälp upp ovanpå pastan och riv parmesanost över ( har man inte parmesanost smakar det finfint med någon vanlig smakrik ost).
Kockens kommentarer:
När man steker squashen blir skalet mjukt och går att äta men egentligen smakar det kanske bäst utan skal.
Ta det lugnt med matlagningsgrädden så den inte blir blaskig, isåfall får du reda såsen med lite mjöl eller maizena.
Nu är juni snart slut och halva nyårslöftet är infriat, inbloggat, lagat, uppätet och mätt och belåtet :) På www.jessicas365.se / jessicasmat.wordpress.com hittar ni mitt årsprojekt 2011 - 365 recept på 365 dagar. Kolla framgången! Ha det...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 | ||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
|||
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
|||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
||||
|