Direktlänk till inlägg 18 mars 2008

Linsbiffar med "något gott"

Av Jessica - 18 mars 2008 15:09


   


Linsbiffar med "något gott"

8-10 st


2 dl kokta linser (alla funkar)

1 riven morot

1 riven lök

1 riven vitlöksklyfta

1 ägg

ströbröd

salt, chilipeppar

"något gott" ex. soltorkade tomater, fetaost, oliver, rödbetor, ättiksgurka


Låt ägg och ströbröd svälla några minuter. Blanda alla övriga ingredienser i en skål. Salta och peppra och blanda i äggblandningen. Stek några minuter på varje sida.


Uppfinnarens kommentar:

Jag hittade detta recept på någon sida med vegetariska recept. Med tanke på dagens planerade mys tänkte jag inte gå utanför dörren så "något gott" fick bli det jag hade hemma. Jag gjorde en dubbel sats, en sats med hackade gröna oliver, ½ sats med hackade rödbetor och ½ sats med hackad ättiksgurka.


Jag är så stolt, för första gången höll mina biffar ihop och den jag provsmakade var riktigt god.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 juni 2011 21:11

Nu är juni snart slut och halva nyårslöftet är infriat, inbloggat, lagat, uppätet och mätt och belåtet :)   På www.jessicas365.se / jessicasmat.wordpress.com hittar ni mitt årsprojekt 2011 - 365 recept på 365 dagar. Kolla framgången!   Ha det...

Av Jessica - 3 januari 2011 22:32


    Ok, så här ligger det till. Mitt nyårslöfte för 2010 var att inte äta choklad på ett helt år. När jag nu lyckats med detta skulle det firas med den chokladigaste tårtan på denna jord, och, jag tror att denna tårtan uppfyller det kravet! D...

Av Jessica - 3 januari 2011 22:23


    På nyår är det tydligen förbestämt att man ska äta kött. Fläskfilé och oxfilé finns det tuuuuusentals recept på.. Men om man nu inte vill äta kött på nyår? Och om man inte vill stå och laga en ledsen gris eller ko till sina vänner som man...

Av Jessica - 3 januari 2011 22:09


    Förrätten till nyår 2010/2011. En riktigt god bakelse som inte bara är vacker att se på :) Kräftstjärtar kan med fördel användas istället för räkor till nyår, det kändes ännu mer lyxigt och lite nytänkande (iallafall för mig)!   Kräft...

Av Jessica - 3 januari 2011 21:59


    Här kommer fördrinken från nyår 2010/2011. Ett fruktigt, uppfriskande bål som med fördel kan förberedas tidigt på dagen!   Ananasbål ca 2½l bål   vodka 1½ dl färskpressad limejuice 2 citroner, saften 200 g kärnfria gröna d...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se