Direktlänk till inlägg 24 februari 2008
Kyckling med spetskål och parmesan
2 port
1 stor/2 små kycklingfileer
fullkornsspaghetti
riven parmesan
1 spetskålshuvud
Dela kålen i mindre bitar. Koka spaghettin enligt anvisningar på förpackningen. Skär kycklingfilen i strimlor och stek i lite olja, krydda efter smak. Lägg ner vitkålen när kycklingen fått fin färg och låt fräsa med en stund (inte för länge då blir den soggig och vattnig). Servera pasta med kycklingkålen och riv parmesan över.
Nu är juni snart slut och halva nyårslöftet är infriat, inbloggat, lagat, uppätet och mätt och belåtet :) På www.jessicas365.se / jessicasmat.wordpress.com hittar ni mitt årsprojekt 2011 - 365 recept på 365 dagar. Kolla framgången! Ha det...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 | |||
25 |
26 | 27 |
28 |
29 |
|||||
|