Direktlänk till inlägg 24 februari 2008
Baconsås till fullkornspasta
4 port
2 pkt bacon
250 gram färska champinjoner
1 röd paprika
1 grön paprika
2-3 pressade vitlöksklyftor
2 dl creme fraiche (max 5%)
salt, vitpeppar
Dela och bryn baconen. Lägg i hackade champinjoner, vitlök och kryddor när baconen är färdigstekt (jag hällde av lite baconfett först). Låt fräsa ett tag medan du hackar paprikan och kokar fullkornspastan, lägg i paprika och minifraiche mot slutet och låt småkoka ett par minuter. Servera med sallad.
Jag är inte den som kör på exakta mått när jag lagar mat. Svamp vet jag inte hur mycket det blev men den krymper ju och jag älskar svamp. Sen använde jag två röda snackpaprikor och en liten grön. Vi hade fullkornsspaghetti till och lite lite ketchup :) Jättegott!
Nu är juni snart slut och halva nyårslöftet är infriat, inbloggat, lagat, uppätet och mätt och belåtet :) På www.jessicas365.se / jessicasmat.wordpress.com hittar ni mitt årsprojekt 2011 - 365 recept på 365 dagar. Kolla framgången! Ha det...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 | |||
25 |
26 | 27 |
28 |
29 |
|||||
|